Duo Juha Yli-Knuuttila&Kalle Elkomaa

Juha Yli-Knuuttila & Kalle Elkomaa

Laadukas laulu- pianoduo esittäytyy!

Tältä duolta (Juha, laulu & Kalle, piano) onnistuu melkein mikä musiikin tyylilaji tahansa, klassisesta iskelmään ja kaikkea siltä väliltä.
On kysessä sitten häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat tai muu juhlatilaisuus voimme räätälöidä sopivan ohjelmiston tilaisuuteesi. Meiltä löytyy valmiita musiikkikokonaisuuksia, mutta otamme myös toiveitakin vastaan ja toteutamme parhaamme mukaan.


Juha Yli-Knuuttila (laulu) on valmistunut Sibelius-Akatemian laulumusiikin osastolta Musiikin Maisteriksi. Hän on esiintynyt oopperalavoilla, konserttisaleissa kuin myös viihdetaiteilijana perhejuhlista yritystilaisuuksiin. Juha on konsertoinut niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kilpailumenestyksistä mainittakoon finaalipaikka ja tunnustuspalkinto Merikanto-laulukilpailussa. Kevyen musiikin saralla hän esiintyy niin pianistin, kitaristin kuin myös erilaisten bändien ja orkestereiden kanssa. Viime vuosien aikana Juhan kiinnostus on suuntautunut yhä enemmän kevyen ja viihdemusiikin pariin.Kalle Elkomaa (piano) on valmistunut Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta musiikin maisteriksi. Kalle on toiminut Sibelius-Akatemian pianonsoiton lehtorina (erityisalana vapaa säestys) ja vuodesta 2002 vapaan säestyksen ja yhtyetyöskentelyn lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulussa. Lisäksi hän on toiminut musiikin parissa muusikkona, kapellimestarina, säveltäjänä ja sovittajana. Kalle on tehnyt yhteistyötä ja levytyksiä lukuisten suomalaisten artistien, mm. Petri Laaksosen, Vesa-Matti Loirin, Maarit ja Sami Hurmerinnan ja Pentti Hietasen kanssa. Tunnetuin kokoonpano liene Tango For Four, joka esiintyi mm. Tarja Halosen kaudella presidentin linnan itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla. Kalle on tuttu pianisti myös monien orkestereiden konserteista ja tv-ohjelmista."Löytyykö esiintymispaikalta Kallelle soittokuntoinen piano/flyygeli? Jos ei, niin sekään ei haittaa. Tuomme oman soittimen ja tarvittaessa myös äänentoiston mukanamme.
Yhden laulusetin pituus on yleensä n. 45 min tai miten sovitaan. Kalle-pianistilta onnistuu myös taustamusiikin soittaminen valmiilla ohjelmalla tai jopa melkein kokonaan kuulijoiden toiveita toteuttaen (toivekonserttityyppisesti)...

Hinta määräytyy esitettävän ohjelmiston ja pituuden mukaan!