Juha Yli-Knuuttila, laulaja

Hei!

Olen Kihniöstä kotoisin oleva laulaja, pianonvirittäjä ja muusikko. Koulutukseltani olen Pianonvirittäjä (Arla-Insituutti 3v.) ja Musiikin maisteri (Sibelius-Akatemia). Ääneni on tullut tutuksi klassisen musiikin puolella lähinnä kirkkomusiikiteoksissa ja kirkkokonserteissa. Olen tehnyt yhteistyötä mm. pianotaiteilijat Pentti Kotirannan ja Risto Laurialan kanssa kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oopperadebyyttini tein Tampereen Oopperasssa Wagnerin Lohengrinissä. 

Ohjelmistoni ei rajoitu ainoastaan Klassiseen laulumusiikkiin, vaan viime vuosina olen laajentanut ohjelmistoni myös viihde- ja kevyen musiikin maailmaan. Suurta suosiota viime aikoina on herättänyt laulu ja kitaraduo konsertit yhdessä Jani Paulamäen kanssa. Tuntuu, että tämä on vapauttanut ilmaisuani ja nautin tästä... 

Oikeastaan koko laulajan taipaleeni on lähtenyt seurakunnan piiristä ja hengellisistä lauluista. Se on kuitenkin aina ollut lähimpänä sydäntä. Tällä hetkellä löytyy kokoonpanoja sololaulusta duon kautta koko bändiin. Niistä saat tietoa lisää kokoonpanot osiosta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tulen mielelläni keikalle!!